» Отдых » Новости туризма

Міністерство зв'язку намагається налагодити безперебійне оформлення біометричних паспортів

    всего 84291 отеля

Міністерство зв'язку намагається налагодити безперебійне оформлення біометричних паспортів

Міністерство зв'язку і масових комунікацій прийняло рішення про будівництво резервного центру обробки даних системи біометричних паспортів. Причиною стали постійні аварії: тільки за останні два місяці відбулося два збою.

Так, під час рекордної спеки минулого літа існуючий центр не працював цілий тиждень через поломку кондиціонера. Представники НДІ "Схід" тоді запевняли, що втрати конфіденційної інформації не відбулося, але журналісти поставили це твердження під сумнів. Зокрема, у відділенні Федеральної міграційної служби по Воскресенському району Московської області частина громадян, які здали документи на отримання біометричних паспортів до поломки кондиціонера, змушена була здавати їх повторно, а деяким паспорти були оформлені пізніше тих, хто здав документи після аварії, повідомляє Cnews. ru.

Крім того, на початку вересня виготовлення паспортів зупинялося через проблеми з дисковою системою.

Наявність двох центрів обробки даних передбачалося з самого початку, але потім було вирішено заощадити, що й призвело до підвищеного навантаження на техніку. За інформацією газети "Маркер", новий центр буде побудований в одному будинку зі старим - на території ФГУП НДІ "Схід". Це рішення викликане необхідністю забезпечити постійний обмін даними між обома центрами. Однак у випадку довготривалих перебоїв електропостачання на півдні Москви можуть відключитися обидва центри.

У будь-якому випадку, новий центр знизить навантаження на вже існуючий. На першу чергу для резервного центру обробки даних Мінкомзв'язку готове виділити 60 мільйонів рублів. Разом з тим терміни його будівництва та введення в лад поки невідомі.
20 сентября 2010, 11:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт