» Отдых » Новости туризма

В Амстердамі з борту зняли п'яного американського пілота

    всего 84291 отеля

В Амстердамі з борту зняли п'яного американського пілота

За повідомленням голландської поліції, їй довелося екстрено зняти з борту літака американського льотчика, коли той, у стані алкогольного сп'яніння, якраз виводив повітряне судно на зліт.

Стражі правопорядку не розголошують ні імені пілота, ні авіакомпанію, відзначаючи лише, що мова йде про 52-річному командира корабля з Вудбері ( штат Нью-Джерсі ). Влада говорить про те, що затримання відбулося прямо в кабіні, приводом послужила інформація від анонімного джерела. Тест на спиртометр виявив в крові чоловіка вміст алкоголю в кількості 0. 023 відсотків, які перевищили дозволену в Голландії ГДК. Рейс в підсумку довелося затримати, пілот оштрафований на 700 євро. В інформагентстві « Блумберг » відзначають, що п'яний льотчик входить в штат « Delta Air Lines », яка, в свою чергу, повідомила, що скасування рейсу між Амстердамом і Нью - Йорком була продиктована міркуваннями безпеки, після того як виникли сумніви у профпридатності до польоту одного з членів екіпажу.
20 сентября 2010, 09:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт