» Отдых » Новости туризма

Британські ресторани і паби зобов'язані вказувати калорійність страв

    всего 84291 отеля

Британські ресторани і паби зобов'язані вказувати калорійність страв

Британські власті зобов'язали ресторани, кафе і паби вказувати у меню калорійність кожної страви і навіть напою. Уряд вважає, що таким чином буде внесений вклад в боротьбу з ожирінням населення Великобританії.

Як повідомляє ІТАР-ТАРС, британський міністр охорони здоров'я Ендрю Ленслі заявив, що необхідність вказувати калорійність виробів змусить кулінарів " готувати більш здорові страви або ж, у крайньому випадку, зменшувати порції ". Подаються в закладах алкогольні напої також повинні забезпечуватись інформацією про їх калорійності. Тоді бажаючі схуднути дізнаються, що в склянці сухого вина - 140 калорій, а в пінті пива - 180 калорій.

Експерти запевняють, що відвідувачі закладів, де вказується калорійність страв, споживають за візит в середньому на 100 калорій менше, ніж люди, що обідають там, де ці дані не оприлюднюються. Контроль за виконанням вказівки британського уряду доручено Агентству по стандартам харчування.
20 сентября 2010, 11:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт