» Отдых » Новости туризма

Восени готелю Іспанії стали дешевшими

    всего 84291 отеля

Восени готелю Іспанії стали дешевшими

Середня вартість номера в іспанських готелях до кінця літа зменшилася на 3% в порівнянні з серпнем 2009 року: до 99 євро проти колишніх 102. Найбільше номери подешевшали в місті Касерес: на 24%. Зниження цін також помітно на таких популярних напрямках, як Мурсія (-18%), Валенсія (-11%) і Лас-Пальмас-де-Гран-Канарія (-8%).

При цьому, незважаючи на закінчення високого пляжного сезону, в Іспанії як і раніше панує літня погода: +22-30 ° С.

Одночасно на деяких напрямках вартість проживання, навпаки, зросла: у Барселоні - на 19%, в Сантьяго-де-Компостела - на 25%. Таке дослідження провів британський сайт онлайн-бронювання Trivago, повідомляє Rata-News.

За його даними, в цілому в готелях Європи ціни до початку вересня зросли на 8%: в середньому до 116 євро на добу. Тим не менше цей показник нижче даних, отриманих на початку вересня 2009 року, коли середня ціна за розміщення у європейських готелях становила 129 євро.

Найнижча вартість проживання на сьогоднішній день відзначається у готелях Софії і Бухареста: 76 євро, найвища - в Женеві та Венеції: 197 євро.
20 сентября 2010, 13:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт