» Отдых » Новости туризма

Великий курортний комплекс відкривається в Бразилії

    всего 84291 отеля

Великий курортний комплекс відкривається в Бразилії

1 жовтня в Бразилії відкриється великий курортний комплекс мережі Fiesta Hotel Group. Новий п'ятизірковий готель, що отримав назву Grand Palladium Imbassai Resort & Spa, розташований в місті Салвадор ( Salvador da Bahia ).

Розкішний комплекс пропонує постояльцям 654 номери Junior Suite ; вартість розміщення починається від $ 300. На території також розмістяться клуб для дітей, п'ять басейнів, тенісний корт, конференц-зали, spa - салон площею 2000 квадратних метрів, близько 10 барів і ресторанів, повідомляє BuenoLatina. ru.

Fiesta Hotel Group - іспанська мережу зі штаб-квартирою на Ібіці. Їй належить близько 50 готелів під марками Royal Suites, Grand Palladium, Ayre, Fresh і Fiesta Hotels & Resorts в Домінікані, Бразилії, Іспанії, Мексиці та на Ямайці.

Салвадор, колишній до 1763 року бразильської столицею, славиться багатством церков і красою своїх історичних будівель, запаморочливими фестивалями, особливою романтичністю і багатою історією. Це найбільше місто на північно-східному узбережжі країни.
20 сентября 2010, 12:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт