» Отдых » Новости туризма

Шахрайство з банківською картою - одна з небезпек в Талліні

    всего 84291 отеля

Шахрайство з банківською картою - одна з небезпек в Талліні

Не так давно естонська преса становила рейтинг небезпек, які можуть підстерігати гостей країни. Здебільшого йшлося про махінації з банківськими картами. Ще однією розповсюдженою схемою є шахрайство в барах. Днями таллінській поліції вдалося знешкодити злочинне угруповання, яке діяло в питних закладах столиці Естонії.

У неї входило понад 20 осіб, у тому числі працівники двох барів. За даними слідства, шахраї заманювали туди п'яних іноземних мандрівників, а потім знімали з їх банківських карток великі суми грошей. Найбільша здобич склала 200 тисяч крон (12,5 тисяч євро). У загальній складності шахраям вдалося заволодіти 10 мільйонами крон (640 тисяч євро).

Одним з таких місць було кафе "Кураж" на вулиці Вяйке-Карья. Друге заклад - диско-клуб Wild Cat на вулиці Віру, повідомляє novosti. err. ee. Обидва заклади розташовані в самому центрі Старого міста і часто відвідуються туристами.

Слідчі вважають, що жертвам навіть підмішували в спиртне заколисливе речовина: багато хто з потерпілих стверджують, що вони взагалі нічого не пам'ятають.

Учасникам даного злочинного угруповання загрожує тюремний термін від 3 до 12 років. Туристам же слід пам'ятати, що розплачуватися банківською картою в нетверезому вигляді не потрібно: подібна схема шахрайства не нова. Наприклад, з цим видом злочинів вже давно намагаються боротися влади Риги.
18 сентября 2010, 09:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт