» Отдых » Новости туризма

Круїз - шоу 2010 пройде в готелі Meridien Beach Plaza в Монако

    всего 84291 отеля

Круїз - шоу 2010 пройде в готелі Meridien Beach Plaza в Монако

2010 рік став дуже успішним для круїзної індустрії, цей туристичний сектор показав чи не найкращий рівень продажів року. Круїзи набувають все більшої популярності серед всіх груп мандрівників, будь то сім'ї, молодята або пенсіонери. Завдяки різноманіттю вибору цей вид відпочинку можна відкривати для себе знову і знову - круїзи по морях чи річках, на яхтах або розкішних лайнерах не знудять ніколи і стануть ідеальним вибором для тих, хто прагне до розслаблюючій атмосфері і нових відкриттів.

Відвідувачі Круїз - шоу 2010, яке пройде 17 жовтня в готелі Méridien Beach Plaza в Монако, зможуть дізнатися все про актуальні пропозиції ринку і отримати спеціальні знижки або ж запрошення на спуск на воду нових судів, повідомили кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» в Управлінні по туризму Монако. У рамках заходу пройдуть презентації судноплавних компаній, а кульмінацією шоу стане розіграш круїзу по Середземному морю від компанії Jet - Travel Monaco.
17 сентября 2010, 18:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт