» Отдых » Новости туризма

Російські туристи полетять в Ріо-де-Жанейро прямим рейсом

    всего 84291 отеля

Російські туристи полетять в Ріо-де-Жанейро прямим рейсом

Маршрутна сітка авіакомпанії «Трансаеро» продовжує розширюватися. Перевізник, починаючи з 3 січня, запускає регулярний рейс в Ріо-де-Жанейро, тим самим реалізувавши свої давні плани по постановці рейсу в Бразилію. Зі свого боку туроператори впевнені в успішності даної програми, так як попит на тури в Південну Америку постійно зростає, а постановка прямого перельоту між нашими країнами, а також відміна бразильських віз для російських туристів, непримітно позитивно позначаться на обсязі турпотоку: згідно з деякими оцінками, кількість російських туристів в Бразилії цієї зими зросте на цілих 40%.

Старт польотної програми запланований на 3 січня 2011 року. Рейси виконуватимуться з частотою один раз на тиждень з московського аеропорту Домодєдово на літаках Boeing-747-400, розрахованих на 352 туриста, розповів кореспондентові інфогруппи «ТУРПРОМ» Сергій Бихал, прес-секретар «Трансаеро». На даний момент перевізник отримав всі необхідні дозволи на виконання регулярних польотів за маршрутом Москва - Ріо-де-Жанейро від російських авіаційних властей, а зараз йде процедура отримання аналогічних дозволів від бразильської сторони. Для прискорення цього процесу авіакомпанія звернулася за сприянням у МЗС Росії і Посольство Бразилії в Москві. Варто відзначити, що переліт з Москви в Ріо-де-Жанейро займе всього 12 з половиною годин. Нагадаємо, що розмова про постановки даної програми триває вже кілька років, і кожен рік туроператори поверталися до цього питання.

За оцінками гравців, які працюють на південноамериканському напрямку, подібний регулярний рейс давно необхідний російському турринку, і його завантаження не викличе значних проблем. «Я вважаю, що цей рейс буде, безумовно, затребуваний, особливо зараз, після скасування візового режиму. Певне збільшення турпотоку, безумовно, буде, але про масовому туризмі в настільки віддалені країни як Бразилія і Аргентина говорити поки рано. Тим не менш, інтерес до Латинській Америці, зокрема до Мексиці, Бразилії, Аргентині та інших країнах, неухильно зростає », - розповіла кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ Алла Філімонова, директор з розвитку туркомпанії «Карибський Клуб».

Також позитивно оцінили вихід «Трансаеро» в туркомпанії «Астравел». «На мій погляд, це буде дійсно подія для російського туристичного ринку, так як Бразилія достатньо затребувана серед туристів. При цьому саме перевезення було стримуючим чинником зростання турпотоку. По-перше, стикування були не дуже зручні. По-друге, це вартість перельоту, яка після виходу «Трансаеро» напевно стане дешевше », - повідомила керівник бразильського відділу туркомпанії« Астравел »Поліна Геллер.

Як виявилося, що на ринку спостерігається деякий дефіцит перевезення між Європою і Бразилією, і іноді туроператорам досить складно забронювати квитки на необхідні дати. До того ж стиковки при поверненні не завжди зручні, часто туристам доводиться робити тривалі зупинки, розказали в «Мегаполюс Турс». «Тим не менше, попит на тури до Бразилії є, до того ж між нашими країнами відбулося скасування віз. Таким чином, ця польотна програма забезпечена цілою низкою серйозних макроекономічних факторів, тому її майбутнє вселяє певна впевненість. Цьому також сприяє і відкладений попит - багато туроператорів очікують зростання бразильського ринку в зимовий період приблизно на 40% », - констатував Дмитро Фесик, директор туркомпанії« Мегаполюс Турс ».
17 сентября 2010, 17:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт