» Отдых » Новости туризма

У Архангельському музеї Малі Корели пройде Свято хліба

    всего 84291 отеля

У Архангельському музеї Малі Корели пройде Свято хліба

19 вересня в музеї дерев'яного зодчества "Малі Корели" відбудеться Свято хліба. Його гостям випаде можливість побачити, як мололи зерно, самим спекти хлібні завитки і покуштувати свіжоспечений хліб на великій хлібної ярмарку.

У цей день знову завертить крилами музейна млин XX століття з села Калгачіха, відновлена в 2006 році, повідомляє ІА " Двіна - Інформ ". При цьому екскурсію проведе справжній мірошник. Він розповість туристам про історію північних млинів і покаже, як у старовину мололи зерно.

Процес помелу борошна буде відтворено і в сценічному мистецтві: фольклорний колектив музею виконає народні танці та пісні на цю тему. Крім того, відвідувачів чекає хлібна ярмарок з величезним вибором свіжих борошняних страв. Початок Свята хліба - в 12:00, вартість квитків - від 70 рублів.

" Малі Корели " - державний музей дерев'яного зодчества і народного мистецтва північних районів Росії. Цей великий музейний комплекс під відкритим небом знаходиться на правому березі Північної Двіни, в 28 кілометрах на південь від центру Архангельська. У його експозиції - близько 100 цивільних, громадських та церковних будівель, найдавніші з яких датуються XVI століттям.
17 сентября 2010, 19:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт