» Отдых » Новости туризма

Заповідники Росії і Казахстану створять спільні туристичні маршрути

    всего 84291 отеля

Заповідники Росії і Казахстану створять спільні туристичні маршрути

У прикордонних регіонах Росії і Казахстану буде розвиватися екологічний туризм. Відповідну угоду підписано керівниками Тігірекского і Катунського природних заповідників (Росія), Катон-Карагайского державного національного парку і Західно-Алтайського природного заповідника (Казахстан).

На першому етапі спільних робіт будуть розроблені об'єднані екологічні стежки та туристичні маршрути, створена мережа гостьових будинків, повідомляє РІА "Новости".

Державний природний Тігірекскій заповідник розташований в південно-західній частині Алтайського краю. Тут водяться бурий ведмідь, мазав, козуля, лось і інші тварини, а також безліч видів птахів.

Катунський біосферний заповідник знаходиться у високогір'ях Центрального Алтаю. Його територія внесена до Списку Всесвітньої культурної та природної спадщини ЮНЕСКО під назвою "Золоті гори Алтаю".

Катон-Карагайскій - найбільший національний природний парк у Казахстані. Він славиться великою різноманітністю флори і фауни; також тут збереглися види тварин, внесені до Червоної книги Казахстану.

Західно-Алтайський природний заповідник знаходиться у північно-східній межі Східно-Казахстанської області. На його території присутні три природні зони: гірська тайга, гірські луки і гірська тундра. У заповіднику мешкають близько 50 видів ссавців, а деякі птахи, такі як беркут, сокіл або чорний лелека, включені до Червоної книги Казахстану.
18 сентября 2010, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт