» Отдых » Новости туризма

Готель з підводним рестораном відкрився на Мальдівах

    всего 84291 отеля

Готель з підводним рестораном відкрився на Мальдівах

На Мальдівських островах відкрився новий розкішний готель, гості якого зможуть обідати і вечеряти під водою. П'ятизірковий готель для дорослих Hurawalhi Island Resort розташований на атолі Лавіані (Lhaviyani), в 40 хвилинах шляху на гідроплані від столиці країни - міста Мале. У готелі немає постояльців молодше 15 років.

Hurawalhi Island Resort пропонує 60 вілл на воді і 30 вілл, що стоять на пляжі з білосніжним піском. Площа вілл становить від 105 до 132 квадратних метрів - всі вони обладнані за останнім словом техніки.

Особливість готелю - підводний ресторан, розташований на глибині 5,8 метра. Столики закладу встановлені в скляному тунелі, що забезпечує панорамний огляд морських глибин. Ресторан Aquarium знаходиться над водою і пропонує страви з морепродуктів. У закладі Canneli з видом на океан для постояльців сервірують сніданки, в Champagne Pavilion можна провести романтичний вечір, а в барі CoCo на пляжі - повеселитися.

У готелі є спа-комплекс, а також навчальний дайвінг-центр. Постояльцям пропонується безліч спортивних занять і водних розваг: теніс, пляжний волейбол, риболовля, водні лижі, парапланеризм, прогулянки на каяках та катамаранах. Вартість проживання в новому готелі - від $ 791 в добу.
21 февраля 2017, 13:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт