» Отдых » Новости туризма

На пляжах Пхукета з'явилися незвичайні шезлонги

    всего 84291 отеля

На пляжах Пхукета з'явилися незвичайні шезлонги

Після заборони шезлонгів на пляжі Патонг - одному з найпопулярніших у туристів на тайському острові Пхукет - місцеві підприємці придумали їм альтернативу. Тепер поверхня пляжу "заставлена" сотнею тапчанів, зроблених з піску. Деякі піщані шезлонги обладнані м'якими подушками, а між ними встановлені парасольки.

Як повідомляють "Новости Таїланду", коштує така піщаний насип з подушкою і парасолькою 300 бат ($ 8). Шезлонг з піску в чистому вигляді обійдеться 200 бат ($ 5,5). Туристи можуть використовувати їх протягом дня - з 8:00 до 18:00.

Влада Пхукета обурені - вони планували повернути Патонг природну красу, а споруди з піску не вписуються в цю концепцію. Однак, поки законних підстав руйнувати їх чиновники не знайшли. Поки це питання розглядає губернатор острова.

Пляжні бізнесмени стверджують, в свою чергу, що такі тапчани зручні для літніх людей, яким незручно вставати з землі, а також відзначають, що закон не порушений - справжніх шезлонгів на пляжі вже немає.
28 декабря 2016, 16:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт