» Отдых » Новости туризма

10 місць Австрії, які потрібно відвідати цієї зими

    всего 84291 отеля

10 місць Австрії, які потрібно відвідати цієї зими

Австрія, безсумнівно, красива влітку, але саме взимку її мальовничі пейзажі, історичні міста і села особливо ефектно виглядають. Австрійське видання The Local представило свій рейтинг зимових напрямків - від гірськолижних курортів Альп до куточків традиційного австрійського хлебосольства і затишку.

Халльштатт (Hallstatt) ─ крихітна Приозерна село і об'єкт Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, розташована в історичній області Зальцкаммергут (Salzkammergut). Місце виглядає ще більш дивним, коли сусідня гора Зальцбург покрита снігом. Дуже часто Халльштатт визнають найкрасивішою селом світу. Сьогодні тут проживає близько тисячі чоловік, але вік Халльштатта обчислюється тисячоліттями - з давніх часів тут розробляють соляні копальні.

Історичне місто Інсбрук в Тіролі відроджується взимку, завдяки своїм різдвяним ярмаркам, чарівним вогнів, традиційним їжі і напоїв. Не пропустіть шанс прокотитися на фунікулері, піднятися на висоту 2200 метрів, звідки відкривається прекрасний панорамний вид на місто. Станції канатної дороги були розроблені архітектором Захой Хадід, яка також спроектувала лижний трамплін Бергізель (Bergisel).

Бад-Гастайн (Bad Gastein) ─ гірськолижний і спа-курорт, популярний у всіх любителів зимових видів спорту, ─ сімей з дітьми, туристів, шанувальників піших прогулянок і спортсменів-скелелазів. Місто розташоване в горах Високий Тауерн (Hohe Tauern) на південь від Зальцбурга. Курорт знаменитий готелями і віллами, побудованими за часів "belle epoque" на крутих лісистих схилах. Навколо Гастайн розташовані чотири великих майданчики для занять зимовими видами спорту. Також тут можна розслабитися в термальних джерелах.

Альпбах (Alpbach) ─ немов зійшла з картинки тирольская село, розташоване на сонячному плато на висоті 1000 метрів, звідки відкриваються захоплюючі дух види на гори. Альпбах визнано найкрасивішою селом Австрії, і з цим важко посперечатися, дивлячись на дерев'яні будиночки і прекрасні квіткові прикраси. Це ідеальний курорт для зимових видів спорту. Тут розташовані три підйомники, які доставлять вас на найбільших гірськолижних курортів Тіролю Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Також, ви зможете покататися по бездоганним трасах в оточенні мальовничих пейзажів і прогулятися по незвіданим засніжених схилах. До послуг туристів - катання на санках і парапланеризм.

Незважаючи на безліч людей на вулицях старого Зальцбурга, місто все також чарівний взимку, особливо, якщо йде сніг. Магазини красиво прикрашені до Різдва. Обов'язково випийте кухоль глінтвейну і закусите традиційним імбирним пряником Lebkuchen. Саме з Зальцбурга варто почати освоєння кращих гірськолижних трас Австрії, розташованих на півдні однойменної землі. Тут ви також можете покататися на сноуборді, собачих упряжках, лижах або ковзанах ─ в Зальцбурзі люблять зимові види спорту.

Санкт-Антон-ам-Арльберг (St. Anton am Arlberg) ─ село в Тирольских Альпах, відома як "ворота в гірськолижний рай" - регіон Арльберг, який часто називають "колискою гірських лиж" за його роль у розвитку цього спорту. Підйомники і фунікулери дозволять підкорити вершини Валлуга (Valluga) і Рендла (Rendl). Мережа гірських стежок починається ще на вулицях міста, де можна відпочити після катання на лижах.

Фульдкірх-ін-Форарльберг (Feldkirch in Vorarlberg) - це добре збережений середньовічний місто, що межує з Ліхтенштейном і Швейцарією, що знаходиться неподалік від Боденського озера і німецької Баварії. Підносяться навколо гори вражають своїм виглядом. Гарне місце, щоб зупинитися і спробувати традиційні австрійські страви, а потім відправитися на лижну прогулянку в гори.

Вёртское озеро (Wörthersee) в особливо холодні зими перетворюється в найбільший льодовий каток Карінтії під відкритим небом. Приозерні території хороші для катання на санках, лижах і занять керлінгом. Крім того, скористайтеся нагодою і відвідайте чарівні різдвяні ярмарки та покуштуйте делікатесів місцевої кухні. На спеціальному автобусі можна потрапити на дві знамениті ярмарки: Пёрчах (Pörtschach) і Вельден (Velden). Від озера можна за п'ятнадцять хвилин дістатися на машині в гірськолижний регіон Герліцкіе Альпи (Gerlitz Alps), де можна ідеально відпочити всією сім'єю.

Популярний гірськолижний курорт Картіч (Kartitsch) лежить на висоті 1 356 метрів в Галетальской долині (Gailtal Valley) в оточенні пагорбів Лієнц (Lienz Dolomites). Обов'язково відвідайте крижану печеру Obstanser Eishöhle і скористайтеся шансом опуститися на глибину 100 метрів. Любителі зимових видів спорту зможуть насолодитися як легкими схилами для новачків, так і складними трасами для досвідчених лижників на висоті 1820 метрів.

Бад-Блумау (Bad Blumau) - розкішний спа-готель в Штирії (Styria), який був спроектований відомим архітектором Фріденсрайху Хундертвассером. Особливо примітний його різнобарвний, немов клаптева ковдра, фасад і зелений дах, а також повна відсутність прямих ліній. готель
30 декабря 2016, 09:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт