» Отдых » Новости туризма

Великий розпродаж в Кореї розпочнеться 20 січня

    всего 84291 отеля

Великий розпродаж в Кореї розпочнеться 20 січня

Фестиваль шопінгу в великих містах Південної Кореї розпочнеться 20 січня і триватиме до 28 лютого. Фестиваль Korea Grand Sale присвячений прийдешнім Зимових Олімпійських ігор у Пхенчхан, які пройдуть в 2018 році.

Як повідомляє Національна організація туризму Кореї, іноземним туристам будуть надані знижки авіакомпаніями, готелями, головними універмагами і магазинами безмитної торгівлі Duty Free, великими супермаркетами, моллами, тематичними парками, а також при купівлі квитків на різні уявлення. Цього разу авіакомпанія Jeju Air надає знижки в розмірі 91%, а авіакомпанія Jin Air - до 80% для іноземних мандрівників при перельоті в Корею. Гірськолижні курорти Південної Кореї нададуть іноземцям знижку в 50% на скі-паси.

Інфоцентри фестивалю Korea Grand Sale будуть розташовуватися в універмазі Lotte в районі Мёндон (Myeongdong) і на ринку Тондемун (Dongdaemun) в Cеул. Тут можна буде отримати всю необхідну інформацію про акції, знижки та лотереях, вийти в інтернет, підзарядити свої гаджети і скористатися послугами перекладача.
10 января 2017, 09:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт