» Отдых » Новости туризма

У центрі Единбурга відкрився новий готель

    всего 84291 отеля

У центрі Единбурга відкрився новий готель

Готельна корпорація Marriott International відкрила готель бренду Courtyard by Marriott в столиці Шотландії. Courtyard Edinburgh займає три георгианськіх будівлі на Princes Street в центрі Единбурга, з'єднані скляними галереями з новим корпусом, прибудованим позаду них.

Готель пропонує постояльцям 240 номерів, з вікон яких відкриваються види на Калтон-Хілл (Calton Hill), район Нове Місто, а також на затоку Ферт-оф-Форт (Firth of Forth). У номерах - великі телевізори, обладнані робочі місця і косметичні приналежності Nirvae Botanicals. На всій території готелю діє безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi. Сенсорна панель GoBoard, встановлена ​​в готелі, допомагає гостям дізнатися про найпопулярніші в місті достопрімечательностях.Ресторан The Lantern Room з баром і окремою банкетної зоною пропонує страви традиційної шотландської кухні з сучасним акцентом. На відкритій терасі подаються напої. У готелі також фітнес-центр і цілодобовий міні-маркет. Вартість проживання в новому готелі - від 99 фунтів стерлінгів (116 євро).

Готель Courtyard Edinburgh став третім готелем бренду Courtyard by Marriott в Шотландії, після відкрився на початку 2016 року готелю Courtyard Glasgow Airport і готелю Courtyard Aberdeen Airport, який відкрився в 2013 році.
09 января 2017, 10:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт