» Отдых » Новости туризма

Купувати путівки в Туреччину з перельотом чартером поки рано

    всего 84291 отеля

Купувати путівки в Туреччину з перельотом чартером поки рано

Федеральне агентство по туризму РФ (Ростуризм) в зв'язку з відкриттям Туреччини для організованих туристів нагадує, що офіційного дозволу від російської влади на чартерні перевезення в цю країну поки не надходило. Проте, багато туроператорів вже заявили про готовність організувати чартерні рейси на турецькі курорти і пропонують клієнтам тури з такими перельотами.

Як повідомляє Інтерфакс, за заявою Ростуризму, до офіційного дозволу на продаж квитків на чартерні рейси до Туреччини продаж путівок, які передбачають переліт чартером, неправомірна. Росіяни можуть без проблем купувати у туроператорів путівки з перельотом регулярними рейсами (вони, як правило, дорожче, але вже є в продажу).

Як заявила прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна, зараз у турбізнесу немає ніякої інформації про те, коли може бути відкрито чартерну повідомлення з Туреччиною. "Як тільки стало відомо про те, що ми помирилися з Туреччиною, авіакомпанії тут же направили в Росавіації заявки на виконання рейсів. І можна не сумніватися, що як тільки уряд випустить відповідну постанову, Росавіація в максимально короткі терміни виконає всі необхідні формальності. Не кажучи про турецьких аеропортах, які чекають не дочекаються, коли нарешті полетять росіяни. Можна також не сумніватися, що турбізнес знайде необхідну кількість літаків, перекинувши їх з інших напрямків ", - розповіла Тюріна. За її словами, як тільки турбізнес отримає можливість поставити чартерні програми, вартість путівок до Туреччини знизиться на 20-30%.
08 июля 2016, 09:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт