» Отдых » Новости туризма

В Італії відкрився археологічний парк

    всего 84291 отеля

В Італії відкрився археологічний парк

У серці італійських Альп, в області Валле-д'Аоста почав приймати відвідувачів новий археологічний парк Сен-Мартен-де-Корлеан (Saint-Martin-de-Corléans). Тут можна здійснити подорож в далеке минуле, заглибившись на шість метрів під поверхню землі.

Археологічний парк має власне давнє святилище, яке вже називають "новим Стоунхенджем", пише "Італія по-русски". Експонати парку охоплюють понад 6 тисяч років історії людства.

На площі майже в 10 тисяч квадратних метрів можна пережити неймовірну подорож в часі - від неоліту до наших днів. Це місце було створено як святилище в мідному віці, про що свідчать знайдені археологами статуї, а з приходом залізного віку зона поклоніння богам перетворилася в некрополь з вражаючими пам'ятками, побудованими з величезних валунів, що нагадують каміння Стоунхенджа.

Некрополь був виявлений археологами в 1969 році під час будівництва багатоквартирних будинків на західній околиці міста Аоста: бульдозерист випадково розкопав гробницю галлів, що датується II століттям до н.е. До виникнення археологічного парку Сен-Мартен-де-Корлеан пройшло 47 років: в розкопки було інвестовано 40 мільйонів євро, і буде потрібно ще мінімум 20 мільйонів, щоб завершити їх.

Години роботи парку - з 9:00 до 19:00 в період до 30 вересня і з 10:00 до 18:00 (з годинною перервою на обід) - в зимовий період. Вартість квитка - 7 євро для дорослих і 2 євро - для дітей.
05 июля 2016, 09:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт