» Отдых » Новости туризма

Заборона на поїздки в Туреччину знята

    всего 84291 отеля

Заборона на поїздки в Туреччину знята

Президент Росії Володимир Путін вчора підписав указ, який скасовує обмеження щодо Туреччини, в тому числі - заборону на продаж туристичних путівок в цю країну. Указ набрав чинності 30 червня, а це означає, що з 1 липня туроператори зможуть пропонувати росіянам турецький напрямок.

З листопада минулого року організований турпотік з Росії до Туреччини був перекритий, і росіяни їздили на турецькі курорти на свій страх і ризик і самостійно. Повноцінна альтернатива популярному туристичному напрямку на російському туристичному ринку так і не з'явилася, тому багато туристів сподівалися на поліпшення російсько-турецьких відносин і повернення путівок до Туреччини в продаж.

За дорученням Путіна заборона на чартерні перевезення в Туреччину буде знято, але на організацію програм турбізнесу знадобиться від двох тижнів до місяця. Туроператори раді повернути Туреччину в свої каталоги, включаючи круїзні. Проте, Міністерство закордонних справ РФ знову нагадало росіянам про існуючу терористичну загрозу в цій країні. 1 липня в Сочі відбудеться зустріч глав МЗС Туреччини і Росії Мевлюта Чавушоглу та Сергія Лаврова, на якій міністри обговорять поточну ситуацію у відносинах між двома країнами.
01 июля 2016, 08:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт