» Отдых » Новости туризма

Російський турбізнес чекає відкриття Єгипту

    всего 84291 отеля

Російський турбізнес чекає відкриття Єгипту

Слідом за зняттям заборони на поїздки росіян до Туреччини, російський турбізнес чекає скоро відкриття ще одного забороненого напрямки - Єгипту. В Асоціації туроператорів Росії (АТОР) вважають, що Єгипет може повернутися в каталоги турфірм вже цієї осені.

Як повідомляє RNS, виконавчий директор АТОР Майя Ломідзе зазначила, що російських інспекцій з контролю заходів, прийняті єгипетською владою для забезпечення безпеки туристів, не було. При цьому єгиптяни заявляють про виконання всіх вимог російської влади до безпеки в аеропортах та повної готовності країни до прийому росіян. "Я сподіваюся, що, може бути, вже восени Єгипет теж з'явиться на" туристичній карті ". - Заявила Ломідзе.

Нагадаємо, в листопаді 2015 года Египет як туристичний напрямок був закритий для організованих груп з Росії в зв'язку з катастрофою лайнера "Когалимавіа" (Metrojet), що виконував рейс Шарм-ель-Шейх - Санкт-Петербург. А півтора місяця тому прозвучали заяви російської влади про те, що нова катастрофа - на цей раз літака авіакомпанії EgyptAir, що летів з Парижа до Каїра, - вплине на терміни відкриття Єгипту.
04 июля 2016, 16:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт