» Отдых » Новости туризма

Найбільший в ОАЕ тематичний парк відкриється в Дубаї

    всего 84291 отеля

Найбільший в ОАЕ тематичний парк відкриється в Дубаї

15 серпня в Дубаї відкриється тематичний розважальний комплекс для сімейного відпочинку - IMG Worlds of Adventure. Критий парк розваг розташований в районі Дубайленд (Dubailand), займає площу майже 140 тисяч квадратних метрів і об'єднає чотири ігрові всесвіти: Cartoon Network і Marvel, парк динозаврів Lost Valley-Dinosaur Adventure і примикає до нього IMG Boulevard.

У зоні Marvel розмістяться атракціони, присвячені Людині-павуку, Тору, Залізній людині, Капітану Америці і іншим героям коміксів. У секторі Cartoon Network діти зможуть перемогти злого робота Моджо Джоджо, погуляти з фіном і Джейком і врятувати світ Гамболо. Каруселі, американські гірки і сафарі чекають маленьких відвідувачів в зоні "Загублений світ", а на IMG Boulevard відвідувачі побачать виступи аніматорів і вуличних артистів, а також численні ресторанчики і магазини.

Всього в парку працюватиме 25 тематичних магазинів і 28 кафе і ресторанів. Очікується, що одночасно комплекс IMG Worlds of Adventure зможе прийняти до 30 тисяч чоловік.

Вартість квитків - 300 дирхамів ($ 82) для дорослих і 250 дирхамів ($ 68) для дітей. Квиток дозволяє протягом цілого дня користуватися будь-якими з 20 фірмових атракціонів, включаючи американські гірки, живі уявлення і сеанси в 5D-кінотеатрі.
02 июля 2016, 13:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт