» Отдых » Новости туризма

У Мінську відкрився перший готель Marriott

    всего 84291 отеля

У Мінську відкрився перший готель Marriott

У Мінську відкривається нова п'ятизірковий готель. Футуристичний будинок Minsk Marriott Hotel у вигляді сокола - символу Катару (готель побудований катарським інвесторами) - розташоване в мальовничому місці на березі річки Свіслоч.

Дев'ятиповерховий готель запропонує постояльцям 217 відмінно обладнаних номерів і люксів, багато з яких мають балкони з видом на річку. До послуг гостей - ресторан середземноморської кухні, мисливський ресторан, літня тераса, кафе і бар. Cпортивно-розважальний центр Falcon Club має добре обладнану спортивну арену, що вміщає до 4,5 тисячі глядачів і сучасний фітнес-зал, тут також знаходиться академія тенісу та сквошу. У готелі будуть працювати спа-центр, басейн і кінотеатр, повідомляє прес-служба Marriott Hotels.Для ділових і святкових заходів готель приготував вісім конференц-залів з гнучким плануванням і бальний зал на 400 чоловік загальною площею 940 квадратних метрів.
25 января 2016, 09:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт