» Отдых » Новости туризма

У Білорусії всі готелі включать в єдину систему бронювання

    всего 84291 отеля

У Білорусії всі готелі включать в єдину систему бронювання

Національна система онлайн-бронювання готелів створюється в Білорусії. Про це повідомляє ІА «БЕЛТА» з посиланням на начальника відділу маркетингу та видавничої діяльності Національного агентства з туризму Валерія Болдирєва.

За його словами, угода про створення національного консолідатора засобів розміщення вже підписана між Національним агентством з туризму та компанією «Дженерейшн-Пі Консалтинг» - резидентом Парку високих технологій. Проект реалізується на базі національного туристичного порталу при створенні Єдиної туристсько-інформаційної мережі (ЕТІС).

В даний час до готельного консолідатором підключилися лише кілька готелів. Правда, за найближчі роки системою планується охопити практично всі існуючі в Білорусі готелю. Будь турфірма або турист за допомогою мережі отримають можливість знайти і замовити номер у цікавить їх готелі.

Причому в майбутньому національний консолідатор планується включити також бази відпочинку, санаторії та інші засоби розміщення. Крім того, за допомогою системи можна буде замовити авіаквиток або взяти трансфер.

Як тільки число готелів, представлених в національній системі онлайн-бронювання досягне 30-40 об'єктів, вона приєднається до таких міжнародних готельним консолідатором, як Hotels PRO і Booking. «Тим самим білоруські готелі стануть доступні для сотень тисяч зарубіжних туроператорів», - зазначив Валерій Болдирєв.
22 октября 2010, 12:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт