» Отдых » Новости туризма

У Білорусії відкрився перший готель DoubleTree by Hilton

    всего 84291 отеля

У Білорусії відкрився перший готель DoubleTree by Hilton

У Мінську почав працювати перший на території Білорусії готель бренду DoubleTree by Hilton. Він розташований в історичному центрі міста, в найбільшому в країні торгово-розважальному центрі "Галерея Мінськ". Від залізничного вокзалу готель відділяють всього 3,5 кілометра, а від міжнародного аеропорту Мінська - 45 кілометрів.

DoubleTree by Hilton Minsk пропонує постояльцям 193 номери, включаючи люкси. Готель надає клієнтам повний набір послуг мережі DoubleTree by Hilton, в тому числі - тепле печиво при заїзді, сніданок DoubleTree, вибір чаїв та кави в номері, а також натуральну косметику Aroma Actives Essentials в кожній ванній комнате.К послуг гостей також - ресторан і бар Ember, де подають страви традиційної білоруської та європейської кухонь. У лобі працює кафе Beans & Leaves, що пропонує гарячі напої і закуски, в тому числі і "на винос". На 21 поверсі готелю розташований бар BarDotXX1, звідки відкриваються види на річку і город.Постояльци готелю можуть відвідати повністю обладнаний спортивний зал, повідомляє прес-служба DoubleTree by Hilton Minsk. Для ділових мандрівників підготовлений бізнес-центр, кілька переговорних кімнат і зал для заходів, здатний вмістити 300 чоловік. Вартість проживання в новому готелі Мінська - від 141 євро за двомісний номер на добу.
14 декабря 2016, 12:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт