» Отдых » Новости туризма

У Білорусії скасовують туристичний ваучер

    всего 84291 отеля

У Білорусії скасовують туристичний ваучер

У Білорусії 6 жовтня вступила в силу нова редакція закону "Про туризм", якою скасовується туристичний ваучер, повідомляє інформагентство "БЕЛТА".

На зміну туристичного ваучера приходить типовий договір надання послуг, з яким у разі чого можна буде вільно звернутися до товариства з захисту прав споживачів. При цьому в програмі туристичної подорожі можна буде прописати надаються турпослуги, маршрут, терміни та ін На відміну від туристичного ваучера, в типовий договір надання послуг за бажанням туриста або турфірми можна буде додавати власні пункти.

Також з 6 жовтня в Білорусі вводяться квитанції на екскурсійні послуги. Вони будуть видаватися в тих випадках, коли турфірма організовує одноденну екскурсію. Правда, якщо крім екскурсійних послуг, турфірма бере на себе ще й організацію харчування, то тоді потрібно буде укладати договір надання послуг. Введення квитанцій на екскурсійні послуги значно полегшить документообіг турфірм і спростить відносини між організатором екскурсії і екскурсантом, вважають в Мінспорту.

Нова редакція закону "Про туризм" надає юридичний статус туристсько-інформаційним центрам. Їх можуть створювати туристичні організації як приватної, так і державної форми власності. Завдяки нововведенню білоруські туристсько-інформаційні центри мають з'явитися в кожному районі країни, а також у багатьох зарубіжних країнах.
06 октября 2010, 13:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт