» Отдых » Новости туризма

Туніс намагається врятувати свій турбізнес

    всего 84291 отеля

Туніс намагається врятувати свій турбізнес

Влада Тунісу прийняла ряд заходів, щоб частково компенсувати збиток, нанесений туристичної індустрії та економіці країни в цілому розстрілом відпочиваючих в Сусі. Так, на тлі масових відмов туристів від запланованих поїздок до Тунісу, уряд скасував збір у 30 динар (зараз це близько 14 євро), які з осені минулого року іноземні гості платили при виїзді з країни.

Крім того, Туніс скасував в'їзні візи для громадян Білорусі, Казахстану, Кіпру та низки африканських країн, а туристи з Китаю, Індії, Ірану та Йорданії тепер можуть оформляти в'їзні візи прямо в аеропорту прибуття. Нагадаємо, росіянам для відвідування Тунісу на термін менше трьох місяців віза не потрібна.

За підрахунками міністерства туризму Тунісу, теракт в Сусі може обернутися для країни збитками в 515 мільйонів доларів, повідомляє " Взгляд ".

В даний час в Тунісі оголошено режим надзвичайного стану, який наділяє служби безпеки більш широкими повноваженнями. Готелі та пляжі охороняють військові.
06 июля 2015, 09:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт