» Отдых » Новости туризма

Криза приваблює туристів до Греції

    всего 84291 отеля

Криза приваблює туристів до Греції

Незважаючи на фінансово-економічну кризу в Греції, росіяни стали частіше бронювати тури в цю країну. Причому, мова йде як про організовані туристах, так і про самостійні мандрівниках.

Зараз відпочинок в Греції став найбільш бюджетним з усіх країн ЄС. За даними сервісу онлайн-бронювання готелів Oktogo. ru, туристи, що організують свій відпочинок самостійно, стали бронювати готелі в Греції в півтора рази частіше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Крім того, тривалість поїздок росіян в цю країну виросла, а готелі вони вибирають класом вище, ніж до кризи.

Асоціація туроператорів Росії також відзначає зростання попиту на путівки до Греції, особливо - в готелі, що працюють за системою " все включено ". За інформацією, отриманою АТОР як від туроператорів, так і від грецьких готельєрів, всі інженерні системи та комунікації на курортах працюють нормально, готелі планово забезпечуються продуктами, і приводів для хвилювань у туристів бути не може, незважаючи на загальну ситуацію в країні. Представники російського турбізнесу вважають, що до кінця літа можуть збутися навіть найоптимістичніші очікування від грецького сезону.
06 июля 2015, 12:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт