» Отдых » Новости туризма

Європа скасувала один з традиційних заборон для авіапасажирів

    всего 84291 отеля

Європа скасувала один з традиційних заборон для авіапасажирів

Європейське агентство авіаційної безпеки ( EASA ) до кінця листопада 2013 намір дозволити використовувати в літаках європейських авіакомпаній електронні девайси протягом усього польоту, в тому числі під час вирулювання, зльоту і посадки, як зазначено в офіційному заяві.

Таким чином, пасажири зможуть використовувати свої мобільні телефони, смартфони, планшети і MP3- плеєри за умови, що на них буде включений режим У літаку. Разом з тим, користуватися більш габаритними портативними ПК під час вирулювання, зльоту і посадки буде все ж не можна.

" Це важливий крок у процесі розширення свободи використання персональних електронних пристроїв на борту літака без загрози для безпеки " , - запевнили чиновники.

Вкажемо, що зараз електронними гаджетами дозволено користуватися на борту за винятком вирулювання, зльоту і посадки. У повідомленні наголошується, що EASA визнає широке поширення девайсів і враховує бажання пасажирів скрізь їх використовувати.
13 ноября 2013, 19:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт