» Отдых » Новости туризма

У Таїланді росіяни потрапили в ДТП, одна туристка загинула

    всего 84291 отеля

У Таїланді росіяни потрапили в ДТП, одна туристка загинула

У п'ятницю, 8 листопада, в районі Джомтієн Біч у південній частині курортного міста Паттайя в Таїланді сталася ДТП, в результаті якого загинула громадянка Росії.

Як повідомили в посольстві РФ, ще сім росіян отримали поранення, в тому числі, важкі.

" Російська туристка тридцяти п'яти років загинула, її чоловік отримав важкі травми і перебуває в лікарні у важкому стані, двоє росіян госпіталізовані з травмами середньої тяжкості, і ще четверо громадян Росії повернулися в свої готелі після отримання медичної допомоги " , - йдеться в повідомленні відомства.

За словами консула РФ, джип Mitsubishi Pajero Sport на великій швидкості смів десять припаркованих біля тротуару мотоциклів, врізався в який стояв там же автомобіль, і той від удару кинуло вперед на пікап- таксі, в кузові якого знаходилися 15 людей - вісім росіян і сім місцевих громадян.

  Перебувала в кузові таксі росіянка загинула, всі інші пасажири отримали травми.

У поліції Паттайї повідомили, що за кермом автомобіля Mitsubishi Pajero Sport в момент аварії був 72- річний громадянин Німеччини. Перевірка водія на алкоголь дала негативний результат, проте водій при затриманні вів себе неадекватно. У кабіні автомобіля були знайдені сильнодіючі ліки, прописані водієві лікуючим лікарем.

За попереднім думку слідчого, німець перебував під впливом одного з цих ліків, в інструкції до якого записано, що цей засіб " може негативно вплинути на здатність керування транспортними засобами ".
09 ноября 2013, 11:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт