» Отдых » Новости туризма

У Таїланді затонув пором з туристами, п'ятеро людей загинули

    всего 84291 отеля

У Таїланді затонув пором з туристами, п'ятеро людей загинули

Пасажирський пором з туристами на борту затонув сьогодні ввечері неподалік від курортного міста Паттайя в Таїланді, не менше п'яти осіб загинули.

Про це повідомив завідувач консульським відділом посольства РФ в Бангкоку Андрій Дворніков. Он зазначив, що на борту порома було багато росіян.

" Судно затонуло ввечері, вже в сутінках, по шляху з острова Лан в Паттайї. За нашими даними, точно загинули п'ять осіб, з них троє іноземців і двоє громадян Таїланду. Про інші жертви поки нічого невідомо, ми поки навіть не знаємо, чи є росіяни серед трьох загиблих іноземців " , - заявив дипломат.

Двірників додав, що троє росіян - двоє дорослих у важкому стані і дитина, що перебуває в комі, госпіталізовані.

" Не менше половини пасажирів порома становили російські туристи. В даний час співробітники консульського відділу посольства та почесного консульства у Паттайї з'ясовують подробиці події і через місцеві надзвичайні служби з'ясовують інформацію про те, скільки на борту було наших співгромадян, і в які лікарні доставлені врятовані " , - повідомив консул.

У повідомленні Третього національного телеканалу Таїланду говориться, що із затонулого порома були врятовані 80 людей, 10 з них знаходяться у важкому стані, 5 п'ятеро людей загинули. Крім того, є зниклі безвісти, їх кількість поки точно встановити не вдалося.
03 ноября 2013, 16:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт