» Отдых » Новости туризма

У Таїланді врятували 209 пасажирів затонулого порома, серед загиблих двоє громадян Росії

    всего 84291 отеля

У Таїланді врятували 209 пасажирів затонулого порома, серед загиблих двоє громадян Росії

Таїландським рятувальникам вдалося врятувати і доставити на берег з місця затоплення порома Ko Larn Travel -1 209 осіб, з них 15 у важкому стані. Крім того на берег були доставлені тіла шістьох загиблих.

Про це передає Третій національний телеканал Таіланда. Спасательная операція перервана на ніч і відновиться рано вранці. Точної інформації про кількість пасажирів порома поки немає. Відомо, що судно, яке розраховане на 150 - 170 чоловік, було сильно перевантажено.

Пором Ko Larn Travel - 1 вийшов близько 17 години (12. 00 за Києвом) з острова Ко Лан в Сіамській затоці, де взяв на борт туристів. Це був останній рейс з острова на материк, до Паттайї у цей день. Обидві палуби порома були переповнені.

У 500 метрах від острова і 7 кілометрах від Паттайї пором потрапив в хвилювання, почалася сильна бортова хитавиця, а потім парою ліг на правий борт і затонув.

Олександр Машінцев, перекладач і викладач тайської мови, який проживає у Паттайї, повідомив, що 42 людини з врятованих із затонулого порома - росіяни. Серед загиблих - троє місцевих жителів, двоє російських туристів і китаєць.
03 ноября 2013, 20:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт