» Отдых » Новости туризма

Узбережжя Середземного моря окупували небезпечні для людей медузи

    всего 84291 отеля

Узбережжя Середземного моря окупували небезпечні для людей медузи

Медузи атакували узбережжі країн Середземномор'я, попереджає на своєму офіційному сайті британське Міністерство закордонних справ. За даними відомства, медузи з'явилися в Середземному морі біля берегів тих країн, де вважають за краще відпочивати британські туристи - Іспанії, Греції та Мальти. Міністерство рекомендує звертатися до місцевої влади за інформацією, чи можна купатися в тому чи іншому місці.

BFM пише, що в Середземномор'ї від атак медуз щорічно страждають більше 150 тисяч чоловік. Найбільш активні медузи в Греції, Іспанії, на островах Сардинії, Сицилії і Мальті, в Ізраїлі і Лівані. У Середземному морі не водяться медузи, чиї укуси смертельні для людини, але жалкі щупальця медузи Pelagia noctiluca, величезні колонії якої з'явилися біля узбережжя Іспанії, призводять до появи у людини багряних слідів на шкірі, паління, болі, а у важких випадках - до нудоти і судорогам.
17 июля 2013, 13:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт