» Отдых » Новости туризма

При готелі в Нью- Йорку відкрився собачий парк

    всего 84291 отеля

При готелі в Нью- Йорку відкрився собачий парк

Нью - йоркський готель Soho Grandславився своєю любов'ю до собак: тут завжди могли зупинятися люди, які не бажають і на час відпустки розлучатися зі своїми домашніми улюбленцями. А з цього літа в готелі з'явився власний собачий парк.

Це досить великий майданчик із зручним для ігор покриттям і всілякими пристосуваннями для тренування собак, пише Travel + Leisure. Бажаючі також зможуть найняти інструктора або " няньку " для свого вихованця.

Готель, розташований в артистичному районі Манхеттена - Сохо, пропонує постояльцям 353 номери, обставлених дизайнерськими меблями і прикрашених справжніми витворами сучасного мистецтва. У кожному з них є телевізор з плоским екраном, док -станція для гаджетів, DVD- плеєр і безкоштовний бездротовий доступ в інтернет. Вартість проживання в готелі Soho Grand - від $ 439 на добу при двомісному розміщенні. Домашні вихованці живуть разом з господарями безкоштовно.
07 июля 2013, 09:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт