» Отдых » Новости туризма

в Україні відновиться друк закордонних паспортів

    всего 84291 отеля

в Україні відновиться друк закордонних паспортів

Сьогодні укладається новий контракт з державним підприємством Поліграфкомбінат Україна на виробництво бланків закордонних паспортів громадян України, повідомили у Державній міграційній службі.

Як повідомляє ТСН, з сьогоднішнього дня друк і відвантаження бланків паспортів відбуватиметься у звичайному режимі.

" Ціна бланка становитиме 82,2 грн. Як тільки ми підпишемо договір, вони відразу будуть друкувати паспорти. Потужність комбінату становить до 25 тис. примірників на добу ", - зазначив голова ГМС Микола Ковальчук.

Нагадаємо, що наприкінці червня у ВВІРах України виникли труднощі з оформленням термінових закордонних паспортів, які робляться за десять днів. У Державній міграційній службі України заявили, що труднощі з оформленням термінових закордонних паспортів пов'язані тимчасовими технічними складнощами.

" Технічно змінюється виробник. Паспорти ті ж, ніхто нічого не змінює. Люди, які подавали документи на отримання паспорта в 30-денний термін, всі отримають вчасно. Можуть бути затримки, але це не тотально ", - сказав агентству керівник прес-служби Державної міграційної служби Сергій Гунько.
08 июля 2013, 13:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт