» Отдых » Новости туризма

У Дубаї відкриється перший готель Anantara

    всего 84291 отеля

У Дубаї відкриється перший готель Anantara

Готельна мережа Anantara Hotels, Resorts & Spas у вересні відкриє свій перший готель в Дубаї. Anantara Dubai The Palm Resort & Spaрозташований на штучному острові Palm Jumeirah.

Номери та апартаменти, оточені садами, об'єднані в блоки по чотири, щоб забезпечити гостям максимальна самота. З 293 номерів 130 мають прямий вихід до басейнів, повідомляє прес-служба готелю. Також постояльців чекають 12 вілл категорії Beach Villa, 18 вілл категорії Over Water Villa і три ексклюзивних люкса категорії Royal Beach Villa.

На території готелю розташовані власний пляж, три лагуни, центр водних видів спорту, фірмовий спа-комплекс Anantara Spa з 12 павільйонами для процедур, фітнес-центр і два тенісні корти. Загальна площа басейнів складає 11 тисяч квадратних метрів. Велика зона розваг сусідить з конференц-залами, обладнаними за останнім словом техніки. Банкетний зал на 300 гостей і відокремлений пляж надають прекрасні можливості для проведення різних заходів і весільних урочистостей.

До послуг гостей Anantara Dubai The Palm Resort & Spa - основний ресторан, що пропонує традиційні страви близькосхідної і світової кухні, австралійський гриль-бар, азіатський ресторан, прибережна таверна з середземноморською кухнею, затишний лобі-бар з кальянной зоною і бар біля басейну. Для найвимогливіших гурманів і цінителів відокремлених трапез Anantara пропонує свою фірмову концепцію Dining by Design, яка передбачає вечерю в прекрасній обстановці з персональним обслуговуванням шеф-кухаря і офіціанта. Вартість проживання в Anantara Dubai The Palm Resort & Spa - від $ 400 за двомісний номер на добу.
08 июля 2013, 13:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт