» Отдых » Новости туризма

МЗС запевняє, що ситуація на курортах Єгипту спокійна

    всего 84291 отеля

МЗС запевняє, що ситуація на курортах Єгипту спокійна

Міністерство закордонних справ України запевняє, що ситуація на курортах Єгипту залишається спокійною та загрози для туристів ніякої немає, повідомив заступник директора департаменту інформаційної політики МЗС Василь Зварич.

" Ситуація в курортних місцях Єгипту на узбережжі Червоного моря спокійна. Водночас, 7 липня в Шарм- Ель- Шейху і Хургаді пройшли мирні демонстрації " , - заявив він.

Туроператори та представники українського посольства запевняють, що демонстрації носили тільки мирний характер, а також ніяк не вплинули на відпочинок іноземців. При цьому місцева поліція має намір посилити охорону курортних зон.

" Звернень громадян України, які перебувають у Єгипті, з приводу попадання в надзвичайні ситуації станом на сьогоднішній день в дипустанови не надходили " , - додав Зварич.

Однак у відомстві радять не залишати територію готелів і не заходити в місця великого скупчення людей у ​​великих містах.
09 июля 2013, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт