» Отдых » Новости туризма

У прокатних конторах все частіше з'являються розкішні автомобілі

    всего 84291 отеля

У прокатних конторах все частіше з'являються розкішні автомобілі

Прокатні компанії світу останнім часом все частіше стали надавати туристам можливість брати в оренду так звані суперкари - розкішні автомобілі з потужними двигунами.

Першою це ще в 2001 році почала робити компанія Hertz, відкривши для гостей США можливість орендувати одну з машин колекції Prestige, в якій були зібрані автомобілі представницького класу - начебто Mercedes-Benz і BMW. Однак в корені ситуація змінилася лише в 2012 році, коли збори солідних автомобілів Hertz поповнилося Ferrari F430 Spider, Lamborghini Gallardo і Bentley Continental GT, які можна орендувати поряд зі звичайними KIA і Ford, повідомляє CNN.

З 2013 року колекція машин Hertz's Supercars доступна туристам в США, Великобританії, Франції, Італії, Іспанії та Нідерландах. Вартість прокату Ferrari F430, приміром, становить $ 1500 на день.

Також розкішні автомобілі можна знайти і в колекції AvisBudget (Великобританія). Зокрема тут здають в оренду останні моделі Jaguar і BMW.

Подібний експеримент проводить і компанія Enterprise Rent-a-Car, яка надає туристам вибрати машину зі своєї Exotic Car Collection в 13 містах по всіх Сполучених Штатах.

Вартість оренди зазвичай досить висока - від $ 200 за Mercedes-Benz SLK Sport до $ 1300 за McLaren MP4-12C. Але порівняно з ціною, яку за ці автомобілі просять при покупці, це дуже недорого і дозволяє туристам отримати незабутній досвід.
20 мая 2013, 19:29


Тэги: авто на прокат на отдыхе, прокат авто на курорте





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт