» Отдых » Новости туризма

в Єгипті криза і вирішили підвищити вартість туристичної візи

    всего 84291 отеля

в Єгипті криза і вирішили підвищити вартість туристичної візи

Міністерство туризму Єгипту прийняв постанову про збільшення вартості в'їзної візи для прибуваючих до країни туристів з 15 до 25 доларів з листопада, повідомило в понеділок єгипетське посольство.

" Дійсно, кабінетом міністрів країни вже прийнятий указ про підвищення до 25 доларів вартості туристичної візи, яку можна отримати в аеропорту при прильоті в Єгипет ", - роз'яснили в Департаменті туризму єгипетського диппредставництва. Урядова постанова набуде чинності 1 листопада нинішнього року.

Голова інформаційного центру посольства Єгипту в РФ Езеддін Шахін уточнив РІА Новини, що в даний час туристи можуть оформити візу і в єгипетських консульствах, заплативши за оформлення документів близько 25 доларів. У той же час при перетині кордону, в єгипетських аеропортах, туристи поки можуть безперешкодно оформити візу за 15 доларів.

Єгипетський уряд мотивувало рішення про підвищення візових зборів необхідністю уніфікації політики видачі в'їзних документів як за межами країни, так і безпосередньо на кордоні Єгипту.

Проте раніше міністр туризму Єгипту Хішам Заазуа попереджав, що вартість віз для туристів буде збільшена, якщо єгипетський кабінет міністрів піде на зниження державних дотацій на паливо, у тому числі, використовуване підприємствами туристичного сектора країни.
20 мая 2013, 15:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт