» Отдых » Новости туризма

Чехія починає видачу багаторазових віз для українців

    всего 84291 отеля

Чехія починає видачу багаторазових віз для українців

Чехія змінює правила видачі шенгенських віз з метою туризму та лікування і, починаючи з 22 травня 2013 року, українці зможуть оформляти візи на багаторазові в'їзди, повідомляє Посольство Чеської Республіки.

На офіційному сайті посольства значиться, що шенгенська багаторазова віза з метою туризму і лікування може бути видана за умови, що заявник доведе або обгрунтує намір часто і регулярно подорожувати.

Також основою для отримання чеської мультивізи можуть бути попередні шенгенські візи, використані згідно з правилами, що послужить доказом надійності заявника. Як і раніше, бажаючим отримати таку візу необхідно буде представити підтвердження свого фінансового становища і наміри покинути держави шенгенської зони до закінчення терміну дії візи.

У посольстві також уточнюють, що для отримання багаторазової візи при подачі заяви потрібно мати на минулому мінімум дві одноразові шенгенські візи або одну багаторазову шенгенську візу на 90 днів з терміном дії хоча б на один рік. Термін дії такої візи складе один рік, наступної - два роки.

При цьому, як повідомляється на офіційному сайті посольства, консульський збір за подання заяви на багаторазову візу не відрізняється від збору на одноразову візу. Також збір залишається незмінним як при подачі заяви індивідуально, так і через акредитовану туристичну фірму. У чеському посольстві попереджають, що туристичні фірми не повинні стягувати зі своїх клієнтів підвищену плату за посередництво при подачі заяви на багаторазову візу.
20 мая 2013, 15:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт