» Отдых » Новости туризма

У празькому метро з'являться спецвагони для романтичних знайомств

    всего 84291 отеля

У празькому метро з'являться спецвагони для романтичних знайомств

У метро Праги можуть з'явитися вагони для знайомств.

Празькі транспортники хочуть зробити пересування в метро більш приємним і різноманітним і заодно популяризувати громадський транспорт. В даний час серед пасажирів проводиться відповідне опитування, його результати вплинуть на періодичність рух вагонів для знайомств і їх кількість, повідомляє Prague Express.

" У громадському транспорті люди бачать один одного, деякі відчувають симпатію один до одного. Ми хочемо зробити поїздки приємними і дати одиноким можливість познайомитися. Люди повинні побачити вигоди поїздок на громадському транспорті " , - сказав прес -секретар ВТП Філіп драпають.

ВТП і компанія ROPID розробили цілу програму популяризації громадського транспорту під назвою Де ж ще, в рамках якої будуть видані плакати, що розповідають про його переваги. Наприклад, під час поїздки на трамваї можна почитати книгу, газету, підручник іноземної мови або електронну пошту.
20 мая 2013, 15:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт