» Отдых » Новости туризма

В Іспанії відкрили пляж для собак та їх власників

    всего 84291 отеля

В Іспанії відкрили пляж для собак та їх власників

Іспанська курорт Лас-Пальмас (Las-Plmas) відкрив зону відпочинку для собак та їх власників.

Ця ініціатива, вперше запропонована місцевою владою, призначена для того, щоб собачники (як місцеві, так і приїжджі) могли вигулювати своїх чотириногих, розділити з ними пляжний відпочинок, разом купатися і тренуватися.

Загальна площа зони відпочинку становить шість тисяч квадратних метрів. Завдяки нічним припливам, характерним для цієї частини берега, забезпечуватиметься природне очищення " собачого пляжу ", яке буде доповнюватися роботою персоналу муніципальних служб прибирання.

На урочистому відкритті нової зони відпочинку були присутні радник міської адміністрації з питань берегових територій Мімі Гонсалес, президент Школи ветеринарів Лас-Пальмас Мануель Моралес і представники різних колективів і асоціацій захисту тварин.

За словами пані Гонсалес, Бокабарранко був обраний для організації цієї спеціалізованої зони відпочинку з причини порівняно невеликий популярності серед туристів і через погодні умови, характерних для цього місця - сильних хвиль та вітру. Собачий пляж стане вже сьомий зоною відпочинку для власників чотириногих у Лас-Пальмас.
20 мая 2013, 15:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт