» Отдых » Новости туризма

На Ібіці створять екскурсії по вітряками

    всего 84291 отеля

На Ібіці створять екскурсії по вітряками

Асоціація жителів Ібіци розробила проект з реставрації старовинних вітряків в районі некрополя Пуч - дес - Молинс ( Puig des Molins ), що входить до Списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Потім ці споруди будуть включені в туристичний маршрут, який стане продовженням вже існуючої екскурсії по середньовічному району Дальт - Віла ( D'alt Vila ), часто відвідуваному туристами.

Район Пуч - дес - Молинс завжди був відомий своїми млинами, що розташовувалися в двох основних зонах - Леванте ( Levante, " Схід " ), де в різний час їх налічувалося від 4 до 7, однак нині не збереглося жодної, і Поньєнте ( Poniente, " Захід " ), де сьогодні можна побачити 7 млинів з колишніх 9. Саме їх зовнішній вигляд і пропонують відновити місцеві жителі.

До теперішнього часу підготовлений документальний фільм " Вітряки Ібіци. Вчора, сьогодні і завтра " , повідомляє BuenaEspana. ru. Ця 20- хвилинна стрічка знайомить з історичною цінністю пам'яток, описує нинішній стан кожної з них і включає в себе огляд безлічі документів.
22 апреля 2013, 15:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт