» Отдых » Новости туризма

Lufthansa скасовує півтори тисячі рейсів

    всего 84291 отеля

Lufthansa скасовує півтори тисячі рейсів

Німецька авіакомпанія Lufthansa змушена була анулювати майже 1600 рейсів в понеділок 22 квітня і сусідні дати через страйк наземного персоналу. Серед скасованих - практично всі внутрінімецьких і європейські напрямки, включаючи російські. Польоти дочірньої компанії Germanwings акцією не зачеплені, однак будуть анульовані частину рейсів SWISS між Швейцарією і Німеччиною.

Серед скасованих - вечірні відправлення в неділю 21 квітня з Франкфурта до Самари і Єкатеринбург і зворотні вильоти 22 квітня. У понеділок також не відбудуться практично всі рейси Lufthansa з Франкфурта і Мюнхена до Росії і назад, у тому числі до Москви, Санкт -Петербург і Нижній Новгород. Більшість далекомагістральних перельотів Lufthansa постарається виконати.

Пасажири скасованих рейсів мають можливість здати квиток без штрафу або безкоштовно перебронювати його на іншу дату. Для внутрінімецьких перельотів є ще одна можливість - скористатися поїздами, попередньо оформивши відповідний ваучер на сайті Lufthansa або автоматі в аеропорту.
20 апреля 2013, 21:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт