» Отдых » Новости туризма

Унікальні можливості для відпочинку інвалідів - на пляжі в Бургасі

    всего 84291 отеля

Унікальні можливості для відпочинку інвалідів - на пляжі в Бургасі

На північному пляжі в Бургасі з'явиться унікальне плаваюче крісло, розраховане на людей з обмеженими можливостями, які самі не можуть увійти в море. Крім того, такого туриста у воді будуть супроводжувати помічник і рятувальник.

Користуватися плаваючим кріслом можна буде безкоштовно. Як повідомляє Black Sea News, північний пляж Бургаса є першим в Болгарії, що надають подібне обладнання інвалідам. Також для цієї категорії відпочиваючих будуть зроблені окремі підходи до моря, обладнані туалети та зони відпочинку з безкоштовними парасольками.

Четвертий за величиною болгарський місто Бургас розташований в південно -східній частині країни, на березі глибокого затоки Форос. Пляжні нововведення пов'язані з новими вимогами і стандартами знака якості " Блакитний прапор ". На північному узбережжі Бургасського регіону в ці дні ведеться активна підготовка до нового літнього сезону. Спеціальні машини рівняють піщані дамби, які були побудовані протягом зимових місяців для запобігання руйнівної дії хвиль.
22 апреля 2013, 11:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт