» Отдых » Новости туризма

Новини паризького метро

    всего 84291 отеля

Новини паризького метро

Одна з шести нових станцій 11-й лінії метро Парижа буде названа на честь співака, композитора і актора Сержа Генсбура (Serge Gainsbourg). Таким чином міська влада вирішила вшанувати пам'ять великого парижанина, до того ж станція буде розташована в комуні Ле-Ліла (Les Lilas), якій присвячена пісня Генсбура Poinçonneur des Lilas.

Шість нових станцій повинні будуть поступово введені в експлуатацію до 2019 року. Вони з'єднають вже працюючу (на даний момент, кінцеву ) станцію Mairie des Lilas зі східним паризьким передмістям Роні- су- Буа ( Rosny sous Bois ), повідомляє сайт Tout-Paris.org

Також туристам слід ознайомитися і з іншого новиною паризького метрополітену: 5 травня, 30 червня, 7, 21 і 28 липня буде закрита 1- я лінія метро. Це пов'язано з проведенням робіт з поліпшення комп'ютерної системи, яка управляє повністю автоматизованими поїздами, що курсують на цьому напрямку.

Для зручності пасажирів, у яких не буде можливості скористатися популярною гілкою паризького метро, будуть пущені автобуси між станціями La Grande Arche de la Defense і Charles de Gaulle Etoile, а також між Chateau de Vincennes і Nation.
21 апреля 2013, 14:42





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт