» Отдых » Новости туризма

Готелі Паланги на літо майже повністю заброньовані

    всего 84291 отеля

Готелі Паланги на літо майже повністю заброньовані

За даними Центру інформації та туризму Паланги, до теперішнього часу в деяких готелях цього литовського курорту на липень і серпень вже заброньовано 80% місць. Найбільшою популярністю вона користується у туристів з Росії, Білорусії, Латвії, Естонії та Польщі. А завдяки наявності прямих рейсів в Осло і Копенгаген помітно зросла і кількість гостей зі скандинавських країн.

Відпочинок в Паланзі розрахований на туристів з будь-яким рівнем достатку. Так, зараз вартість двомісного номера в чотиризірковому готелі на період з 4 по 18 липня складе 6270 літів з сніданком (близько 1800 євро - тобто 128 євро за ніч), в п'ятизірковому - 8217 літів з сніданком і спа-процедурами (близько 2400 євро - 171 євро за ніч), повідомляє Delfi. lt. А в травні ніч в невеликий двомісній кімнаті обійдеться в 79 літів (23 євро).

Паланга входить до трійки найпопулярніших міст Литви, слідуючи після Вільнюса і Друскінінкая. Курорт розташований на березі Балтійського моря, в 300 кілометрах на північний захід від столиці країни. Місцеві готелі на літній період з року в рік бувають майже повністю заброньовані ще навесні. Курортний сезон тут офіційно стартує на початку травня.
19 апреля 2013, 15:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт