» Отдых » Новости туризма

У ресторанах Мадрида - 50-відсоткові знижки

    всего 84291 отеля

У ресторанах Мадрида - 50-відсоткові знижки

З 25 квітня по 5 травня більше 300 ресторанів Мадрида в рамках акції Te Guía Madrid пропонують своїм відвідувачам 50- відсоткову знижку. Городяни й туристи зможуть скуштувати традиційну кухню різних іспанських регіонів за вигідною ціною. Середній чек у відомих ресторанах на цей період складе від 15 до 35 євро.

У число учасників входять такі модні заклади, як Joaquín Felipe, Loft 39, Europa Decó і Palacio de Cibeles. Крім того, акція включає в себе різні гастрономічні маршрути по декількох районах міста. Te Guía Madrid вже вдруге проводиться за підтримки порталу Eltenedor. es. Торік у ході заходу на цьому сайті було здійснено більше 700 тисяч бронювань столиків, а гості залишили в ресторанах- учасниках більше 2 мільйонів євро, повідомляє BuenaEspana.

Організатори сподіваються, що цього року дані показники зростуть. Одночасно був поліпшений функціонал самого порталу, і тепер відвідувачі зможуть читати і залишати свої коментарі про ресторани.
17 апреля 2013, 13:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт