» Отдых » Новости туризма

В деякі країни вже не оформити візу на травневі свята

    всего 84291 отеля

В деякі країни вже не оформити візу на травневі свята

Найближчі дні - це останній шанс оформити візу до Фінляндії в Москві до настання травневих свят. А в Санкт-Петербурзі туристи, які не мають на руках фінської візи, до канікул її вже отримати не зможуть. Як повідомила дипмісія цієї країни, при подачі заяв 15 квітня очікуваний термін отримання документів - 6 травня, 19 квітня - 10 травня, і так далі.

При цьому в столиці у разі подання заяви 15 квітня орієнтовним днем видачі готового паспорта стане 23 квітня, а для тих, хто звернеться за візою 19 квітня, видача призначена на 29- е число. У Казані дати майже такі ж, в діапазоні від 24 до 30 квітня. Для Петрозаводська останнім днем ​​буде 18 квітня ( в цьому випадку документи можуть бути готові 30 квітня), тоді як, подавши заявку у п'ятницю 19 квітня, здобувач отримає паспорт в кращому випадку 2 травня.

Консульський відділ посольства Фінляндії, як і представництва інших країн, постійно нагадує туристам про зростаючі чергах з наближенням будь-яких свят. Шукачам завжди рекомендується звертатися за візою якомога раніше. Варто відзначити, що до травневих канікул вже не отримати візу до Франції: найближчим днем подання документів є 30 квітня; ризикують залишитися без візи і планують відвідати Нідерланди (заявку можна подати не раніше 19 квітня, і ще більше тижня може знадобитися на розгляд документів).

Детальніше про черги в консульствах Москви можна дізнатися на сторінках спеціальної рубрики Travel. ru.
15 апреля 2013, 13:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт