» Отдых » Новости туризма

Не всі пляжі Криму готові до курортного сезону

    всего 84291 отеля

Не всі пляжі Криму готові до курортного сезону

Крим веде підготовку до початку курортного сезону. Перший масовий приплив туристів сюди припадає вже на травневі свята, однак не всі пляжні території півострова до теперішнього часу досить облаштовані. Зокрема, з 147 берегів Великої Ялти у 51 об'єкта немає паспорта готовності до курортного сезону.

Про це розповів начальник управління Держтехногенбезпеки в Ялті Михайло Матохін. У більшості випадків пляжі не пройшли узгодження з питань обстеження дна й пристрої рятувальних постів, повідомляє Cit. ua. В управлінні зазначають, що близько 30 пляжних зон з цього списку - це об'єкти, які систематично ігнорують вимоги техніки безпеки. Туристи відпочивають там, незважаючи на відсутність рятувальників і необстеженими дно. Більшість таких берегів розташоване в Алупкінському міськраді, Симєїзськую і Фороському селищних радах.

Так чи інакше, в наступаючому сезоні для жителів і гостей півострова буде доступно в загальній складності 573 пляжу: 82 лікувальних, 224 оздоровчих, 66 дитячих і 201 загального призначення. Це на 15 більше, ніж минулого року, повідомляє курортно-інформаційний центр Криму.

Список вдалося збільшити завдяки включенню до нього пляжів, що лежать за межами населених пунктів і популярних у неорганізованих туристів. Фахівцями Міністерства курортів Криму та управління Держтехногенбезпеки там були проведені необхідні роботи з обстеження дна; в результаті беерга увійшли до числа офіційних місць відпочинку в Криму.
16 апреля 2013, 14:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт