» Отдых » Новости туризма

Замість нового податку в Криму можуть збільшитися штрафи

    всего 84291 отеля

Замість нового податку в Криму можуть збільшитися штрафи

Міністерство курортів і туризму Криму в майбутньому літньому сезоні не обкладатиме відпочиваючих додатковими поборами. Як повідомлялося раніше, крім вже існуючого туристичного податку, в цьому році міг бути введений окремий збір " за відвідування Криму ".

З початку 2011 року в Криму діє туристичний податок у розмірі одного відсотка від вартості тимчасового проживання, повідомляє Lenta. ru. З ініціативою ввести ще один збір для гостей півострова нещодавно виступив депутат Верховної ради АРК, голова постійної комісії з питань бюджетної, економічної та інвестиційної політики Віталій Нахлупін. За його словами, основна ідея нововведення полягає " в тому, що кожен турист, який відвідує Крим, платив би гроші за те, що він відвідав ". На думку чиновника, новий податок необхідний, тому що навантаження на інфраструктуру півострова під час курортного сезону зростає, однак зростання кількості туристів суттєво не відбивається на надходженнях до бюджету.

Тим часом, у міністерстві курортів нагадують, що навіть якщо введення податку було б визнано необхідним - на узгодження всієї документації йде близько півроку. Таким чином, при всьому бажанні ввести до літа збір, запропонований у квітні, не представляється можливим. Крім того, в міністерстві вважають, що " заробляти потрібно не на цьому ".

Як заявив глава відомства Олександр Лієв, для поповнення бюджету автономії в поточному році раціональніше було б істотно збільшити штрафи за викинуте на вулиці сміття. Стягнення будуть дійсно високими: від однієї тисячі гривень (близько $ 120) за недопалок і до 50 тисяч гривень (близько $ 6000) за великогабаритне сміття. Але і для прийняття позитивного рішення з цього питання уряду буде потрібно час.
17 апреля 2013, 11:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт