» Отдых » Новости туризма

У Києві створена туристична знижкова карта

    всего 84291 отеля

У Києві створена туристична знижкова карта

У Києві, як і в багатьох інших містах світу, популярних у туристів, найближчим часом почне діяти " карта гостя " - Kyiv City Card. Придбати її можна буде в туристичних пунктах, касах і спеціалізованих точках, а також купити онлайн: на сайті, який зараз перебуває в процесі розробки.

Kyiv City Card буде двох видів - на три дні і тиждень ; ціна орієнтовно складе $ 25-50 (780-1550 рублів). Надалі також планується запустити VIP City Card з терміном дії 90 і 365 днів. Такі карти, крім значних знижок, дозволять мандрівникові отримати доступ у VIP- зали аеропортів. Як повідомляє Інтерфакс, до проекту вже підключилося 37 ресторанів, 12 готелів і більше 20 музеїв міста.

Максимальні знижки в готелях по карті складуть 20 %, в ресторанах - до 30%. При цьому доступ у всі музеї міста, які увійшли до проекту, як і екскурсії англійською мовою, будуть безкоштовними. При обслуговуванні на інших мовах буде діяти знижка в розмірі 30 %.
15 апреля 2013, 12:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт